T 0473 56 80 27
schilderwerkenspuitwerken

Heeft u schilderwerken gepland? Heeft uw interieur nood aan een heropfrissing of bent u van plan de gevel van uw woning een andere kleur te geven? Een houten vloer, houten muren, binnenramen of buitenramen, radiatoren en zoveel meer, wij verzorgen al uw schilderwerken.

Afhankelijk van het type schilderwerk, opteren wij ook om verf te spuiten met een verfpistool in plaats van te schilderen op de traditionele manier. Met een verfpistool kan u bepaalde oppervlaktes snel en eenvoudig kleur geven, maar ook op moeilijk bereikbare plaatsen is het met een verfpistool vaak gemakkelijk. Radiatoren, meubelen, houten oppervlakten, ed zijn perfect te schilderen met een verfpistool. Het resultaat is egaal en ook tijdsbesparend.

We zorgen bij uw schilderwerken of spuitwerken steeds voor een nauwgezette voorbereiding zodat u er u er weinig last van ondervindt. Zorgzaamheid en punctualiteit, daar mag u dus op rekenen.

Kwaliteit

Wij werken graag zeer precies en verzorgd. Kwaliteitsvol schilderwerk begint bij een nauwkeurige voorbereiding. Rommelaere hecht er veel belang aan dat elke ondergrond perfect is vooraleer de échte schilderwerken op te starten. Beschadigingen in muren worden hersteld, ondergronden worden opgeschuurd, muren worden afgewassen en behandeld voor fixatie, afplakwerk gebeurt op een zorgvuldige manier, enz.

Bij de keuze van onze verf opteren wij voor merken met een duurzame, kleurvaste en gebruiksvriendelijke kwaliteit en garanderen steeds een geslaagd resultaat. Wij adviseren u tevens graag op vlak van de soorten, verf, vernis, lak en natuurlijke verven, alsook brandvertragende en hittebestendige verf, verf tegen opstijgend vocht, en zoveel meer.

Kleuradvies

De juiste kleuren in uw interieur is één van de belangrijkste factoren die de sfeer bepalen. Hoe bepaalt u de juiste kleuren om een bepaald ruimtelijk effect te bereiken? Hoe kan je kleuren combineren of hoe kan je een bepaald gevoel bereiken? Allemaal vragen waar wij u vast en zeker een antwoord kunnen op bieden.

Schilderwerken Rommelaere geeft u professioneel kleuradvies en tips waar u rekening dient te houden bij het opstellen van uw kleurenpalet in uw interieur. Wij zorgen voor de juiste afstemming van de kleuren voor ondermeer de verfkleuren, behangkeuze, gordijnen en andere decoratie enz.

Aan de hand van een professionele kleurenkaart begeleiden wij u naar de juiste keuzes.

Speciale technieken

Wenst u een speciaal effect of een originele afwerking op een bepaalde accentmuur in uw woning? Dat kan zeker. Wij maken gebruik van speciale technieken en verschillende soorten effectverven met zeer specifieke eigenschappen.

Al eens gedacht aan een Italiaanse charme muur met een rijk geschakeerd stucco effect of een speciaal metallic effect? Of mag het een tikkeltje romantischer of zachter? Het kan allemaal. Het aanbod is zeer gevarieerd, zelfs voor badkamers bieden wij prachtige en duurzame oplossingen die waterbestendig en betaalbaar zijn.

Wij houden van speciale en fijne verftechnieken.