T 0473 56 80 27
muurbekleding

Behangen

Zoekt u een ervaren vakman om te behangen of iemand die een creatief accent kan leggen in uw interieur? Rommelaere weet van aanpakken. Het juiste gevoel, de jarenlange ervaring en samenwerking met onze professionele partners zorgen voor een gewenst resultaat. Op vlak van wandbekleding mag u rekenen op vakwerk.

Behangen laat u best over aan een vakman. Dan alleen kan u het beoogde resultaat bereiken van mooie muurbekleding. Behangen is specialistenwerk en daar zijn wij goed in.

De mogelijkheden van behangpapier zijn zeer uitgebreid: vliesbehang, glasvezelbehang, behangpapier op basis van vinyl enz. Wij werken met verschillende kwaliteitsmerken en voor elk budget bieden wij een ruime keuze. We begeleiden u doorheen de collecties, de verschillende stijlen, motieven, kleuren en effecten.

De opties zijn zeer uitgebreid:

  • Vliesbehang is eenvoudig te plaatsen, gemakkelijk te herstellen en overschilderbaar.
  • Glasvezelbehang zoals Tasso is een ideale muurbescherming, heeft een geweven structuur en is overschilderbaar.
  • Vinylbehang is een soort plastic waarin de keuzemogelijkheden van prints oneindig zijn.

U kan ook kiezen om een opvallender vinylbehang te combineren met geschilderde muren. Door één muur te behangen als accent in uw interieur kan u zeer verrassende en unieke concepten creëren.

De trend van bedrukt behang wordt vandaag vaak gebruikt. Eén of meerdere accentmuren in uw woonkamer, slaapkamer, inkomhal of kantoor zorgen zonder twijfel voor zeer verrassende effecten. Bedrukt behang is ideaal om op een eenvoudige manier uw interieur op te fleuren. Bedrukt behang met een originele print, een kindvriendelijke print of of een eigen ontwerp, alles is mogelijk.

Met een passie voor interieur en decoratie kunnen wij u steeds de nieuwste interieurtrends bieden aan scherpe prijzen. Wij begeleiden u in uw keuze naar een prachtig concept.

Behangpapier met graffiti, wandbekleding met foto's en uitzichten... Rommelaere bruist van ideëen!