T 0473 56 80 27
decoratiewerken

Raamdecoratie

Als het gaat over raamdecoratie werken wij samen met enkele professionele partners. Afhankelijk van de lichtinval en uw wensen adviseren wij u bij de juiste keuze. Volledig op maat en 100% naar wens stellen wij uw raamdecoratie op punt.

U kan kiezen uit een gevarieerde collectie van rolgordijnen, lamellen, jaloezieën, plissé gordijnen, houten schutters, enz. Afhankelijk van uw interieur en de wensen kan u kiezen voor verduisterende, transparante of zelfs isolerende gordijnen. In onze collectie jaloezieën heeft u de keuze tussen verticale of horizontale lamellen in hout of kunststof, maar ook in stof.

Voor elke klant en elk interieur kunnen wij u vast en zeker de perfecte oplossing beiden.

Sierelementen

Wenst u uw interieur graag wat sierlijker en authentieker te maken? Dan kan u kiezen voor sierlijsten, decoratieve plafonds, sierplinten, kroonlijsten en ornamenten, al dan niet in combinatie met verlichting. Tegenwoordig worden deze decoratieve elementen vaak gebruikt en gecombineerd in verschillende woonstijlen.

Een stijlvolle kroonlijst of rozet kan een ruimte de perfecte klassevolle uitstraling geven. Mag het sober zijn of wenst u het liever strak: onze collectie is ruim en voor elk wat wils. U kiest en wij plaatsen.

Wij bespreken graag samen met u uw keuze.